söndag 14 juni 2015

Skolavslutning 2015

Kära elever - vilken show ni bjöd på i onsdags! Jag kan inte med ord beskriva hur stolt jag är över varendaste en av er. I över en månads tid har ni övat in sånger, rörelser och danser och i onsdags fick era nära och kära ta del av slutresultatet. Många har berömt er insats, och särskilt mycket beröm har ni fått för alla rörelser som ingick i de olika programnumren. Det blev en fröjd för både örat och ögat. Trots att det bara var en uppvisning var det helt klart värt alla övningstimmar vi lagt ner på detta. Det tycker jag i alla fall och jag hoppas ni är av samma åsikt. För alla er som missade detta spektakel får i detta blogginlägg möjlighet att ta del av samtliga uppvisningar (det blåste dock väldigt mycket så ljudkvalitén är inte den bästa, tyvärr). 

Tack alla underbara elever och kollegor för detta läsår! Nu njuter vi av sommaren, laddar batterierna och så tar vi nya tag i höst.


Först ut var eleverna i åk 3 och 4 som rivstartade med Gyllene Tiders Sommartider.

Det var både skönsång och rap i f-klassernas Astrid Lindgren-medley.

Gripsholmsskolans egna konsertpianist framförde två pianostycken av Chopin.

Eleverna som läst franska detta läsår framförde en energisk fransk rap.

Istället för ett instrumentalt soloparti, som det är i originalversionen, 
blev det ett klapp- och stampsolo i åk 1-2:s version av Hon kommer med solsken.

Mitt i programmet framförde fyrorna en dans till 5ives låt Everybody get up.

Uti vår hage framfördes av denna tjejgrupp.

Åk 5-7 bjöd på en version av Vårvindar friska som innehåll både stämsång och body percussion. Därefter sjöng samma gäng Shut up and dance som innehöll bland annat ett luftgitarrsolo. :)


Programmet avslutades traditionsenligt med Den blomstertid nu kommer samtidigt som skolans flaggas halades ner, men innan den sången framförde skolans samtliga elever (och personalkåren) en omgjord version av mellolåten Groupie.


Glad sommar önskar musikläraren!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar