fredag 20 mars 2015

Mellolåtar och udda strumpor

Den här veckan har fortsatt i Melodifestivalens tecken. På musikagendan har bland annat Groupie och årets vinnarlåt Heroes stått. Mycket uppskattade inslag i undervisningen! Men efter att har spelat och sjungit samma låtar på så gott som alla lektioner börjar nu musiklärarens öron tröttna en aning. Jag antar att det är så här det måste kännas för en stor popstjärna, som sjunger samma låtar konsert efter konsert... Men - glada elever, glad lärare. :) Denna vecka har jag även haft besök av en praoelev, som har fått bekanta sig med musikläraryrket och hjälpt till på lektionerna.

Vi samlar alla som får plats in i bilden, och tar en groupie...

Trycker ihop oss ja vi utesluter ingen, och tar en groupie...


En bra vecka avslutades med ett besök av Barbara som kom för att berätta om hur det är att leva med Downs syndrom och vad Downs syndrom egentligen är. Vi fick ta del av en verkligt rörande berättelse. Tack Barbara! Och eftersom jag visste att hon gillar årets vinnarlåt i Melodifestivalen så passade vi på att sjunga Heroes för henne. 


Eleverna hade udda strumpor på sig dagen till ära. Vilken tur att vi alla människor är olika!Ett litet musikaliskt inslag av årskurs 1 Hjortar. Lilla snigel framförd med tonrör.


Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar